Nu är det snart dax

Nu börjar det att drag ihop sig till Fotografi Falkenberg 2018 vi har jobbat för fullt för att göra årets utgåva ännu bättre än tidigare och vi tycker att vi har lyckades med det!!!

Som vanligt kommer vi ha massa med riktigt  bra föreläsare i Falkhallens Blackbox givetvis med fri entré till alla bildvisningar .

Här har ni programmet för hela helgen. https://www.fotografifalkenberg.se/program/ 

Dessutom kommer Falkenbergs Fotoklubbs medlemmar ha Fotoutställning på hela 93 meter där det kommer att visas många fantastiska bilder !!!

Där självklart också fri entré till denna utställning  

Vi kommer ju också ha en liten Fotomässa i Falkhallen där det kommer olika företag som har med fotografering att göra där kan bland annat nämnas Mattssons Foto Och Video från Lund,Kaffebrus, Mderskeppet.se, Innature med flera .

Vi kommer givetvis också ha ett fantastiskt Café där man kan slå sig ner för en en pratstund mellan dom olika föreläsningar/ bildvisningar I Caféet kommer vi självklart att sälja Fika , mackor kaffe te vatten o mycket annat gott .

I Caféet kommer vi också sälja lotter till vårat fina Lotteri med  massor fina vinster.

Så har ni inget annat för er i denna helg så är ni Jätte välkomna till Falkhallen där det kommer vara mycket båda titta o lyssna på o kom ihåg det är fri entré .