Fotografi Falkenberg vill med stor glädje presentera nästa föredrags hållare och det är     Camilla Grönbladh från Moderskeppet hon kommer att föreläsa om hur du skaper din egen fotobok under helgen den 1-2 Juli.

Camilla Grönbladh är utbildad multijournalist och arbetar som lärare och kommunikatör på Moderskeppet. Via sina föreläsningar och onlinekurser har hon hjälpt hundratals personer att komma igång med att använda sina egna bilder till att skapa fotoböcker och egna kokböcker.

Skapa din egen fotobok!

 

Det är något alldeles särskilt med att göra en egen fotobok. Dina bilder får ett liv utanför datorn och du kan stolt visa upp det du har skapat. Bjud hem nära och kära för att sitta och bläddra i soffan eller ge bort en bok i present.

 

Camilla Grönbladh håller en inspirerande föreläsning i hur du skapar din egen fotobok. Du får konkreta råd kring hur du ska tänka kring form, presentation och innehåll. 

 

Camilla delar också med sig av tips på olika typer av fotoböcker du kan göra. Målet är att du direkt efter föreläsningen går hem och gör din egen.¨