Falkenbergs Fotoklubb

Nu är det dax att presentera arrangörerna av detta arrangemang och det är ju givetvis Falkenbergs Fotoklubb!!! 

 

 

Fotografering är en hobby som spänner över ett brett område: bildskapande, form och färg, teknik och hantverk. Det handlar om att förmedla sin version av verkligheten, att släppa loss sin kreativitet och låta skaparglädjen flöda. I Falkenbergs fotoklubb ser vi det personliga mötet med andra fotografer som en möjlighet att komma vidare i det egna skapandet. Att visa sina bilder hos oss garanterar konstruktiv kritik i en kamratlig anda, utvecklande för både fotograf och den som kommenterar.

I diskussioner kring teknik och prylar är det många frågetecken som rätas ut med gemensamma krafter från klubbens medlemmar. I Falkenbergs fotoklubb är alla välkomna – det enda som krävs är att du gillar att syssla med fotografi på ett eller annat sätt. Du får gärna hänga med på några träffar innan du bestämmer dig för att bli medlem. Välkommen!

Falkenbergs Fotoklubb kommer också ha en stor stillbilds utställning under helgen där medlemmarna kommer visa deras fina bilder!!!

Ifjol var där över 200 bilder att beskåda och motiven på bilderna det var alt från det lilla intima landskapet till en mäktig konsertbild så det är definitivt värt att komma och titta på !!!  

Gänget i Falkenbergs Fotoklubb vill bjuda er hjärtligt välkommen till en storslagen helg i fotografiets tecken !!!! 

Lite flera länkar där ni kan hitta information om Falkenbergs Fotoklubb.

Facebook : www.facebook.com/groups/322448297847732/

Hemsida : www.falkenbergsfotoklubb.se/