Inspirerad av kvinnors frihet, med en kreativitet sprungen ur passion och hjärta, låter hon oss se världen genom Pamelas lins.
 
”Creating photos is like doing a magic trick with time. Therefore, I am a magician.”
 
Pamela kom i kontakt med foto genom sitt arbete som stylist. Jobbade länge vid sidan av fotografer innan hon tog steget att inte bara skapa det bilden skulle visa. Nu kunde hon leverera, leva ut, sin bild till fullo.
Sedan hon kom i kontakt med foto har hon medverkat i projekt som tagit henne över hela världen. Numera jobbar hon nästan enbart med egna bildprojekt. Som bas för sin dagliga gärning har hon The Photogallery i Halmstad. Där hon är verksam som VD.
Hennes verk vilar både på personlig erfarenhet och hennes förmåga att hitta skönhet och ironi i det oväntade. Hon lyfter gärna fysisk kvinnlighet och skönhet samtidigt som hon ger långfinger åt de normer samhället lägger på oss. Varje konceptbild är unik och personlig. Från början till slut. Med sin bakgrund inom make up artisteri och styling äger hon inte bara visionen. Hon får det att komma till liv. Genom Pamelas lins.