Testsida

Glimtar ur programmet

Lite mellantext

Louise Nordström Pettersson

Att få skapa med kameran som verktyg och naturen som inspirationskälla har fört Louise till många ställen runt om i Sverige, Norden och långt bort i världen. Ändå har hon ständigt en längtan till Bjärehalvön där hon har sina rötter och hem.
Även om naturen är den huvudsakliga inspirationskällan, så finns där en annan spännande sida hos Louise, Fantasy. Harry Potter och Sagan om Ringen är favoriter som utgör ännu en inspirationskälla. Med det i bagaget söker hon gärna magin i den omgivande skogen och skapar sina egna sagolika bilder. Många gånger agerar hon själv framför kameran.
Louise driver också Nordiska Fotokurser tillsammans med en fotokollega sedan 2021. Utöver det erbjuder hon även workshops på olika teman och platser i Sverige och utomlands.

Daniel Iglesias

Daniel Iglesias är utbildad djurvårdare med ett stort intresse för reptiler och har bl a jobbat på Universeum i Göteborg. Men han jobbar sedan länge också som naturfotograf och expeditionsledare för Zoom fotoresor samt nystartade Unxplored adventures.
Som naturfotograf och expeditionsledare så reser Daniel över större delar av världen. Sydamerika verkar ändå vara en favorit. Under dessa resor så får han chans att fotografera världens unika djurliv.
När Daniel Inte reser så lägger han mycket tid i de Halländska skogarna för att fotografera och dokumentera de unika djurliv som finns i Halland. Många timmar och mycket kraft har ägnats åt att konstruera kamerafällor utmed viltstigar för att få bra bilder på exempelvis Lodjur.
I skogarna runt Älvsered har Daniel sin hemvist, så det kan bli spännande kontraster i hans berättelse. Daniels föreläsning kommer bjuda på bilder från de Halländska skogarna samt bilder från övriga världen. Ett minst sagt vidvinkligt perspektiv.

Pamela Hanné

Inspirerad av kvinnors frihet, med en kreativitet sprungen ur passion och hjärta, låter hon oss se världen genom Pamelas lins.
 
”Creating photos is like doing a magic trick with time. Therefore, I am a magician.”
 
Pamela kom i kontakt med foto genom sitt arbete som stylist. Jobbade länge vid sidan av fotografer innan hon tog steget att inte bara skapa det bilden skulle visa. Nu kunde hon leverera, leva ut, sin bild till fullo.
Sedan hon kom i kontakt med foto har hon medverkat i projekt som tagit henne över hela världen. Numera jobbar hon nästan enbart med egna bildprojekt. Som bas för sin dagliga gärning har hon The Photogallery i Halmstad. Där hon är verksam som VD.
Hennes verk vilar både på personlig erfarenhet och hennes förmåga att hitta skönhet och ironi i det oväntade. Hon lyfter gärna fysisk kvinnlighet och skönhet samtidigt som hon ger långfinger åt de normer samhället lägger på oss. Varje konceptbild är unik och personlig. Från början till slut. Med sin bakgrund inom make up artisteri och styling äger hon inte bara visionen. Hon får det att komma till liv. Genom Pamelas lins.

Läs mer om respektive programpunkt genom att följa länkarna ovan.