Varbergs Fotoklubb – besök dem i foajèn 2-3 Juli

Utskrift

Ni som bor i Varbergstrakten och ännu inte är medlemmar i Varbergs fotoklubb har möjlighet att stifta bekantskap med klubben i foajèn.
Här följer lite info om verksamheten klippt ur deras hemsida   http://vbgfoto.se
besök dem på Facebook  https://www.facebook.com/groups/varbergsfotoklubb/?fref=ts

Om klubben

Vi är en ideell förening som bildades 1946 och som idag har ett 90-tal medlemmar i varierande åldrar. Vi arbetar med både analog och digital teknik och har utrustning för att visa både dia och digitala bilder.
Klubblokalen

Vi har en egen klubblokal där vi träffas regelbundet på tisdagarna och på våra månadsmöten. Den ligger på Brunnsbergsvägen 14.
Månadsmöten
Vi träffas en gång per månad för att utbyta erfarenheter, tävla och visa bilder. Ibland bedömer vi bilder från andra fotoklubbar eller till exempel lyssnar på externa eller interna föreläsare.
Tisdagskvällarna
Varje tisdagskväll under höst, vinter och vår träffas vi i klubblokalen (från kl 18.30) för att arbeta med bilder på olika sätt. Vi tittar på och bedömer varandras bilder, förbereder bilder för visning och utställningar samt mycket annat. Vi diskuterar också tävlingsbilder och deltar i tävlingar.
Under sommarhalvåret brukar vi göra utflykter på tisdagskvällarna. Aktuell information om när och var vi träffas hittar ni på hemsidan.