Jennifer & Ingela Molander ”Brasil”

Fotografi Falkenberg presentera 2 medlemmar i Falkenbergs Fotoklubb o det är Jennifer & Ingela Molander de ska visa 2 st Bildspel som heter Brasil.

Bildspelen vissas söndag den 1 Juli kl. 10.30 i Falkhallens Black Box

 

Ingela Molander.

Jennifer Molander

För 20 år sedan åkte Ingela med maken Torgny för första gången till Amazonas, Brasilien, för att hämta hem deras son. Därefter har det blivit några resor tillbaka för hela familjen inkl. dottern Jennifer. Resorna har gått till släkten på ön i Amazonasfloden, men även till andra delar av landet. Senaste resan var under tre veckor i dec 2017- jan 2018. Brasilien har i deras hjärtan blivit ett andra hemland som de gärna vill dela med sig av.

Jennifer och Ingela kommer att visa sina tolkningar av Brasilien med bilder från de två senaste resorna. Det blir den fantastiska storstaden Rio de Janeiro, Amazonas floden med djungel och städer, Fernando de Noronha – Paradisön i Atlanten där en av stränderna är utnämnd till världens vackraste m.m.

Ingela har fotograferat med sin Nikon under många år.  Det har mest varit landskap, konserter, fotbollsmatcher, besöksmål m.m. men blivit mer och mer människor.

Jennifer, trummis som studerar på Academy of Music and Business, köpte förra året en Canon och en Go Pro. Hon har med stort intresse utforskat fotografering och filmande, samt tillsammans med Sebastian startat UF-företaget Moon Media UF. Nu testar hon även fotografering via drönare.

Fotograf  Ingela Molander Bild: Rio de Janeiro.

Fotograf Jennifer Molander Bild: Fernando de Noronha.

Lite flera länkar där ni kan hitta mera information kring dessa 2 Fotografer :

Jennifer Molander  Insta:  drummjenni   Hemsida UF företag:     http://moonmediauf.se/

Ingela Molander   Insta:  ingela.molander