Josefin Gebbie ”Min Fotoresa”

Fotografi Falkenberg presentera med glädje en lokal förmåga inom fotografering och det är Josefin Gebbie hon kommer hålla en föreläsning och bildvisning som heter Min fotoresa .

Josefins bildvisning sker Söndag den 1 Juli kl. 16.30 i Falkhallens Blackbox

Foto:Christer Kristiansson

Presentation av Josefin:

Mitt namn är Josefin Gebbie, 30 är gammal i november. Bor tillsammans med min man i Falkenberg och vi väntar också vårt första barn i Augusti.
Jobbat på Essity från och till i några år, senast som konsult inom affärsutveckling.
Fotograferande är på en hobbynivå men har startat företag och ambitionen är att växa och kunna ha det som deltid, ev heltid i framtiden.
Jag älskar att fota djur och natur, men även porträtt och Bröllop. Försöker just nu hitta min ”nisch” för att lättare kunna fokusera.
Jag blev kontaktad av Susanne på fotoklubben och blev väldigt förvånad över att jag blev tillfrågad att föreläsa om foto. Jag kan ju ingenting? Jag testar ju bara mig fram?
Jag funderade på vad hon sa och pratade med vänner och familj och bestämde mig för att ställa upp och berätta om just det jag nämnde ovan. Jag väljer att kalla det ”min fotoresa”.
Tänker att jag kommer berätta om hur jag började med foto, hur jag började utveckla och vart jag är idag. Om att våga chansa,bygga självförtroende, men att tro på det man gör och inte ge upp.
Lite drömmar? Ambitioner?