Lördag 28 juni kl 10.45 – 11.15 presenterar John Hagby – PictPro grunderna i ljussättning. Enligt John behöver man lära sig 3 saker om hur ljus fungerar, sen kan man skapa nästan vilken känsla som helst med ljuset. Här får du reda på vilka de 3 sakerna är.

Klockan 12.00 startar John en workshop om ljussättning. Här tar han med dig på hur han tänker kring ljussättning, att utnyttja och bemästra befintligt ljus men även att kombinera med kamerablixt eller generatorblixt för att skapa den effekt man är ute efter. Det blir 4 timmar modellfotografering där du får fullt med tips och idéer om hur du skall tackla olika typer av ljussitiuationer. Vi har modell på plats så ta med kameran för att kunna få med dig bilder själv från fotograferingen och även för att fotografera uppställning i ljuset. Lär dig tänka på ljustet som ett proffs och lär dig få modellen att prestera sitt allra bästa framför din kamera på bara några timmar.

Den korta presentationen är gratis och öppen för alla. Workshopen kostar 550:- och har begränsat antal platser. Fulla värdet fås i rabatt om man väljer att gå någon av John Hagby – PictPro:s kurser ”Modellfoto i studio” eller ”Inifrån och ut” inom det närmaste året.

OBS! Det är begränsat antal platser på workshopen, anmälan sker direkt till John Hagby på epost john@pictpro.se

Foto: John Hagby - PictPro
Foto: John Hagby – PictPro