Marie de Verdier ”Porträttfotografering av Människor och Djur”

Nu vill Fotografi Falkenberg presentera en Fantastisk Fotograf som håller på med Porträttfotografering och det är Marie de Verdier och hon kommer att hålla en föreläsning/ bildvisning på lördagen den 30 Juni kl. 14,00 i Falkhallens Black Box  men hon kommer också hålla en Workshop på söndagen den 1 Juli kl. 10-13 i Falkhallen mera information om workshoppen hittar ni i slutet av detta inlägg.

Marie de Verdier 

Marie de Verdier Persson heter jag – jag är porträttfotograf och har jobbat professionellt med bilder i drygt 10 år, och som professionell porträttfotograf sedan 2009, varav de senaste fyra åren i egen studio. Jag har deltagit i flera stora fototävlingar, både nationellt och internationellt,  och fått fina placeringar.

Sedan 2015 är jag Auktoriserad Porträttfotograf och sommaren 2017 blev jag certifierad QEP (Qualified European Photographer) av det europeiska fotografsamfundet FEP (Federation European Photographers). Jag fotograferar främst människor och djur – där min specialitet är att få individerna att slappna av så att deras bästa jag visas i bilderna. Min filosofi är att det inte spelar någon roll om ett porträtt ska sitta på väggen i 150 år eller användas till ett ID-kort. Det ska vara tagna med omsorg, oavsett!

Min föreläsning kommer att handla om mitt sätt att fotografera människor och djur, och jag kommer visa många exempel på porträtt och jag kommer att berätta om mitt projekt med hundporträtt som jag skickade in till det europeiska fotografsamfundet för att få min QEP-certifiering.
Jag brinner för att de som jag fotograferar ska kunna känna sig trygga och tycka att det är trevligt att bli fotograferade, det gör att deras bästa jag kommer fram i bilderna!

Min hemsidesadress: www.mariedeverdier.se
Min mejladress: fotograf@mariedeverdier.se

                      WORKSHOP – Grunderna i porträttfoto

NÄR?    1 juli 2018 kl 10-13
VAR?    Fotoeventet FOTOGRAFI FALKENBERG, i Falkenberg!
PRIS?   995 kr

Lär dig porträttfotografering av en flerfaldigt prisbelönt porträttfotograf
                                    – Marie de Verdier Persson –

I denna fotoworkshop varvas teori med praktiska övningar. Du får chans att prova
på studiofotografering och om vädret tillåter porträttfoto utomhus.

Ta med din egen kamera och få glädje av dina nya kunskaper direkt i praktiska
övningar under handledning.

Det finns 10 st platser på workshopen – passa på att boka din plats redan nu!

För mer information, skicka ett mejl till fotograf@mariedeverdier.se
Anmälan är bindande.