Göran Johansson”Härliga svenska fåglar”

Fotografi Falkenberg vill nu presentera ännu en fantastisk fotograf och det är Göran Johansson som också är medlem i Falkenbergs Fotoklubb Göran kommer visa ett bildspel som heter :

Härliga svenska fåglar.

Det kommer visas Lördag den 30 Juni kl. 11.45 i Falkhallens Blackbox.

Om jag skall beskriva mig själv så är jag en naturfotograf som älskar att sitta stilla och låta naturen komma till mig. Som Tomas Bannerhed skrev i sin bok, ”att låta sig förstubbas” har präglat mitt sätt att arbeta vilket innebär att jag kan sitta still ute i naturen och låta den komma till mig på sina villkor. Jag arbetar helst med projekt och reser sällan på ”drag” när det gäller fåglar eller andra djur utan jag försöker att arbeta målinriktat med det jag håller på med. Jag håller föredrag och bildvisningar samt utbildar även i konsten att fotografera djur.

Besök gärna min hemsida och beställ en bildvisning. http://www.halmstadfoto.se

Härliga svenska fåglar

I detta bildspel av våra härliga svenska fåglar så varvar jag film med foton tagna i den halländska naturen under 2017. Det blir allt ifrån rovfåglar till vår lilla svenska pärla kungsfiskaren. I och med att jag jobbar mycket med korpar, storlommar och rovfåglar så ligger tonvikten på dessa arter.

Där är givetvis som alltid fri entré på alla Bildvisningar på Fotografi Falkenberg.