Tobias Dahlin ”Djupets hemligheter – en västsvensk undervattensresa. ”

Fotografi Falkenberg vill nu presentera ännu en Fotograf som som har ett lite annorlunda fotograferande vilket är jätte skoj och det är Tobias Dahlin som är undervattens fotograf och han vill hålla ett bildfördrag som heter

Djupets hemligheter – en västsvensk undervattensresa.

Bildföredraget kommer hållas Söndag den 1 juli kl. 14.00 i Falkhallens Black Box.

 

Bildföredrag: Djupets hemligheter – en västsvensk undervattensresa.

Tobias tar oss med till en vacker, bubblande och förtrollande sagovärld som de flesta av oss har inom gångavstånd men som väldigt få människor har sett. Han visar upp Västerhavets och insjöns bedårande skönhet under alla årstider men berättar också om människans negativa påverkan på desamma. Dessutom beskriver han de utmaningar som man ställs inför som undervattensfotograf i våra egna hemmavatten. Många bilder från Halland och Falkenbergstrakten utlovas!

 

 

Presentation:

Tobias Dahlin, bördig från Falkenberg är pedagog och frilansfotograf. Tobias har i flera år tävlat framgångsrikt i undervattensfoto och har representerat Sverige i tre världsmästerskap och blivit såväl nordisk som svensk mästare. Han har dessutom flera framskjutna placeringar i internationella naturfototävlingar och är rikligt publicerad i böcker och tidningar.

Han har gett ut tre böcker:

Bättre bilder/Dyk – en guide till bättre undervattensbilder (2012), Dext förlag.

Västerhavet – en hotad skönhet (2014), Förlag Waterglobe Productions, ett resultat av att han tilldelades Hasselbladstiftelsens naturfotostipendium.

Insjöar – där sagan möter verkligheten (2017), Förlag Waterglobe Productions.

Tobias är invald i PhotoNatura och Naturfotograferna/N och är ansluten till den gröna bildbyrån Azote. Han har ett djupt förankrat miljöengagemang. Håll dig uppdaterad på: www.tobiasdahlin.se

Och där är givetvis som alltid gratis entré till alla bildvisningar på Fotografi Falkenberg.