Fotografi Falkenberg Vill presentera nästa Fotoklubb som kommer att vara på plats i helgen den 1-2 juli och det är Varbergs Fotoklubb.

 

Under 2016 firade vi klubbens 70-årsjubileum, och vi är nu totalt 97 medlemmar – 55 män och 42 kvinnor. Vi träffas varje tisdagskväll i vår klubblokal. Vid vackert väder under sommarmånaderna brukar vi emellertid träffas ute för att fotografera. Under 2016 har vi dessutom gjort mycket uppskattade fotoresor till Köpenhamn och Läckö.

 

Varbergs Fotoklubb kommer även under 2017 ordna Varbergs Fotomaraton (under augusti – exakt datum är ännu inte bestämt), samt att vi även tar aktiv del i att arrangera utställningen ”Planket” vilken kommer att åtföljas av en utställning av klubbens fotografier under maj månad på Komedianten i Varberg. Dessutom kommer Varbergs Fotoklubb att ställa ut bilder på Fotosalongen Varberg 2017 på Varbergs museum (Fästningen) tillsammans med Jesper Molins utställning ”Min pappa Kamilla” vilken kommer att pågå 10 september till 19 november 2017.

Lite länkar till Varbergs Fotoklubb.

Hemsida:http://vbgfoto.se/

Facebook:www.facebook.com/groups/varbergsfotoklubb/?fref=ts